Elektrische fiets huren?

Vuelta Turistica bestaat nu ook in de “Electrica versie” én is daarmee eigentijds inzake uw mobiliteit! Nu reeds is in België de helft van de verkochte fietsen elektrisch; dus nu ook mogelijk op uw fietsvakantie! Wie vroeger zich geremd voelde door de lengte, zwaarte of wat dan ook van de ritten met de #VTcommunity kan nu zonder enig probleem aansluiten én toch zelf fietsen. Onze eerste testvloot draaide moeiteloos mee in het voorjaar 2018 en de reacties waren onverdeeld supergoed. Zowel de geoefende fietser die het een paar dagen rustig aan wil doen als de minder geoefende fietser die graag deel uitmaakt van de fietsende groepen naar Guadalest, Col des Rates of Cumbra del Sol.

Huur een Stromer e-bike in Calpe

We investeerden in een 20-koppig Stromer Bike fietspark waarbij deze Speedpedelec / E-bike de snelheid én stijl combineert door middel van een innovatieve elektrisch ondersteunde motor, geavanceerde elektronica en een strak design. Stromer is een hoogtechnologisch Zwitsers fietsmerk welke enkel en alleen elektrische fietsen produceert en verdeelt! We zijn uiterst fier hun exclusieve vertegenwoordigers te zijn voor Spanje! Op elk van de aangeboden fietsen is er trapondersteuning in 3 verschillende gradaties tot 45 km/uur! Wil je weten wat het kost om de Stromer elektrische racefiets te huren? Bekijk dan de tarieven in de onderstaande tabel.

Elektrische racefiets van Stromer huren?

Stromer Bike

Elke Stromer Bike is uitgerust met Shimano Diore 10 speed versnellingen, performante schijfremmen (welke uw veiligheid extra verhogen) én bovenal een BQ983 Wh batterij waarmee iedereen 100/150km kan meefietsen in het glooiende Spaanse landschap.

De Stromer Bike kan los gehuurd worden of in combinatie met een van onze fietsarrangementen. De huurtarieven van deze elektrische racefiets kunt u terugvinden in de tabel.

Voor langere huurperiodes: Contacteer ons voor een offerte op uw maat!

Aantal dagen Losse verhuur Arrangement
1 € 40,- € 30,-
2 € 80,- € 60,-
3 € 120,- € 90,-
4 € 160,- € 120,-
5 € 180,- € 140,-
6 € 200,- € 160,-
7 € 220,- € 180,-
8+ + € 20,- per dag  
Offerte aanvragen
Nederlands