Fiets huren in Calpe?

Heb je een heerlijke vakantie in Calpe op de planning staan én ben je op zoek naar een (elektrische) racefiets welke je kunt huren? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, bij Vuelta Turistica zit je helemaal goed voor het huren van een racefiets of e-bike. Maar niet zomaar een fiets! Alle normale racefietsen zijn van het merk Specialized en daarbij kun je kiezen uit de Specialized Tarmac, de Roubaix en een Specialized Tarmac met de schakelgroep Shimano Ultegra Di2. Je huurt al een Specialized racefiets vanaf € 15,- per dag (inclusief het fietsarrangement). Wil om wat voor reden dan ook niet gezellig meefietsen met de georganiseerde fietstochten in de Costa Blanca? Dan kun je een racefiets huren in Calpe vanaf slechts € 25,-. Wij raden aan om een racefiets langer te huren, er zijn rondom Calpe namelijk genoeg mooie routes om te rijden. Hoe langer je de racefiets huurt, des te aantrekkelijker het huurtarief.

Huur een racefiets bij Vuelta Turistica

Dat kun je doen door een reservering te plaatsen op de fietsverhuur pagina, maar je kunt eventueel ook een e-mail versturen naar info@vueltaturistica.com. Wanneer je hierin laat weten welke racefiets je het liefst wilt huren in welke periode, dan kijken wij of deze racefiets beschikbaar is. Het is ook belangrijk dat je van tevoren de framemaat aangeeft én eventueel de resultaten van jouw bikefitting. Bij Vuelta Turistica zorgen we er namelijk voor dat de racefiets wordt afgesteld zoals jij dat wilt. Het is wel belangrijk dat je je eigen trappers / pedalen meeneemt, deze zitten namelijk niet standaard op de fiets. Heb je een houder nodig voor de Garmin of voor een GoPro, dan kun je deze eventueel zelf bevestigen wanneer je de racefiets bij ons op komt halen. Heb je verder speciale wensen omtrent de racefiets, wil je bijvoorbeeld schijfremmen op de fiets of een andere schakelgroep? Geef dit dan ruim van tevoren en duidelijk aan op het moment dat je een racefiets gaat huren, dan gaat het helemaal goed komen.

Specialized Roubaix Sport huren?

Specialized Roubaix Disc Sport

Met zes overwinningen in Parijs-Roubaix, heeft onze Roubaix de slogan Smoother is Faster versterkt. Tot op heden was de fiets alleen smooth door een aantal compromissen. Maar nu niet meer.

De Specialized Roubaix Sport kan los gehuurd worden of in combinatie met een van onze fietsarrangementen. De huurtarieven van deze racefiets kunt u terugvinden in de tabel.

Aantal dagen Losse verhuur Arrangement
1 € 28,- € 20,-
2 € 46,- € 40,-
3 € 69,- € 60,-
4 € 92,- € 80,-
5 € 115,- € 100,-
6 € 138,- € 120,-
7 € 145,- € 135,-
8+ + € 12,- per dag
Specialized Tarmac Disc Sport huren in Calpe?

Specialized Tarmac Disc Sport

De Specialized Tarmac Disc Sport is dé fiets om razendsnel bochten aan te snijden. Je geeft je vrienden het nakijken en je kunt vol gas een klimmetje pakken. De Tarmac Disc Sport haalt zeker het beste in je naar boven. Deze racefiets bevat veel functionaliteiten die je ook tegenkomt op het S-Works model.

De Specialized Tarmac Disc Sport kan los gehuurd worden of in combinatie met een van onze fietsarrangementen. De huurtarieven van deze racefiets kunt u terugvinden in de tabel.

Aantal dagen Losse verhuur Arrangement
1 € 28,- € 20,-
2 € 46,- € 40,-
3 € 69,- € 60,-
4 € 92,- € 80,-
5 € 115,- € 100,-
6 € 138,- € 120,-
7 € 145,- € 135,-
8+ + € 12,- per dag
Specialized Tarmac di2 Disc

Specialized Tarmac Disc Di2

De Tarmac Comp Disc Di2 is een uitstekende upgrade voor elke fietser die naar een hoger niveau wil. Het FACT 9r carbon frame reageert razendsnel, en met de revolutionaire Shimano Ultegra Di2 groepset is de Tarmac Comp UDi2 voor elke rijder een stap vooruit.

De Specialized Tarmac Disc UDi2 kan los gehuurd worden of in combinatie met een van onze fietsarrangementen. De huurtarieven van de Specialized Tarmac Disc Di2 racefiets kunt u terugvinden in de tabel.

Aantal dagen Losse verhuur Arrangement
1 € 33,- € 30,-
2 € 60,- € 50,-
3 € 85,- € 75,-
4 € 110,- € 100,-
5 € 135,- € 120,-
6 € 160,- € 140,-
7 € 175,- € 160,-
8+ + € 15,- per dag
Specialized Creo

Specialized Creo

De Specialized Creo is een krachtige mix van licht gewicht, kracht, bereik en connectiviteit. Niets anders op de web komt in de buurt van deze allereerste Turbo racefiets. Dit is de toekomst!

De Specialized Creo kan los gehuurd worden of in combinatie met een van onze fietsarrangementen. De huurtarieven van deze elektrische racefiets kunt u terugvinden in de tabel.

Voor langere huurperiodes: Contacteer ons voor een offerte op uw maat!

Aantal dagen Losse verhuur Arrangement
1 € 35,- € 35,-
2 € 70,- € 70,-
3 € 105,- € 105,-
4 € 140,- € 140,-
5 € 165,- € 165,-
6 € 180,- € 180,-
7 € 195,- € 195,-
8+ + € 15,- per dag + € 15,- per dag

Huur een racefiets bij een fietsarrangement

Wanneer je een fietsvakantie in Calpe wilt boeken bij Vuelta Turistica, dan is het zeker interessant om daar direct een racefiets bij te huren. Niet alleen is dit qua huurtarief veel interessanter en zijn de Specialized racefietsen uitstekend onderhouden. Maar je hoeft ook geen rekening te houden met het transport van je eigen racefiets bij een fietsvakantie in Calpe. Heb je toevallig geen fietskoffer in je bezit, dan is het vaak bijzonder lastig om je eigen racefiets in Calpe te krijgen. Wanneer je wel een fietskoffer hebt, dan kan de fiets alsnog beschadigen door het ruwe gedrag van de medewerkers op het vliegveld. Een hoop gedoe, geregel en weinig onzekerheid. Het huurtarief van een racefiets bij Vuelta Turistica is vrijwel gelijk aan de prijs van het transport van de fietskoffer. Verder kun je ook meegenieten van de gezellige sfeer van de fietsgroep, leuke stops ontdekken die je normaal niet snel zou vinden én meegenieten van de prachtige omgeving rondom Calpe. Is een fietsarrangement interessant? Lees dan snel verder op onze fietsarrangementen pagina.

Offerte aanvragen
Nederlands