Specifieke programma’s voor 2018: Triatlonstage & Yoga

Op deze pagina kan je kennis maken met onze nieuwigheden en met specifieke programma’s.  Kom daarom geregeld een kijkje nemen voor het laatste nieuws van Vuelta Turistica.

OOK IN 2018 TRIATLONSTAGES

Vuelta Turistica biedt doorheen het jaar ook specifieke programma’s aan.  Ook in 2018 kan je bij ons terecht voor een Triatlonstage in Calpe.  Sofie Goos en Koen De Weerdt zorgen voor de professionele begeleiding, waardoor u in no time klaar bent voor de uitdaging van uw leven!  De stages gaan door in de Paasvakantie op deze data:

  • Paasvakantie week 1: van 31 maart 2018 tot 7 april 2018
  • Paasvakantie week 2: van 7 april 2018 tot 14 april 2018

NIEUW voor 2018: YOGA

De fervente wielrenner weet dat een goede rompstabiliteit essentieel is voor lang fietsplezier.  Op tijd en stond deelnemen aan een Yoga-sessie is dan ook zeer heilzaam.  Maar we willen ons nu ook richten tot de niet-fietsende partner die, terwijl man- of vrouwlief op de fiets zit, zich wil uitleven in een dagelijkse yoga-sessie.  We starten in 2017 met een eerste yogaweek.  Zodra de data vast staan publiceren we alle informatie.

NIEUW vanaf eind 2016: de Specialized Tarmac UDi2

Ons nieuw paradepaardje is gearriveerd, de Specialized Tarmac UDi2.  Een lichtgewicht carbon racefiets uitgerust met electronische schakeling.  Op de pagina fietsverhuur kan je enkele foto’s van ons nieuwe renpaardje bezichtigen. De Tarmac UDi2 is beschikbaar tot maat 58.  Wil je hem graag eens testen, neem dan zeker contact op met ons!

Tot binnenkort!

Samen fietsen in Calpe
Offerte aanvragen
Nederlands