Yoga-Cycling Retreat

Tijdens deze unieke yoga- en fietsvakantie zullen de lessen worden verzorgd door de yogadocenten Inge van den Broeck en Jessy Beynaerts. In de ochtend kan je genieten van een verwarmende ochtendflow en in de avond van een ontspannende yin les. Balans is een sleutelwoord voor het leven en dit is de basis van het programma. Elke dag is er de mogelijkheid om te kiezen voor een begeleide fietstocht met een race fiets (Specialized) of met een E- bike (Stromer). Genieten van de prachtige natuur onder de Spaanse zon.

15 t/m 22 februari 2020

Yoga Retreat

About Inge…

Inge is avontuurlijk, ambitieus, impulsief, enthousiast en barst van de energie! Ze staat open voor nieuwe ideeën en houdt van vrijheid. Inge is iemand die dankbaar is voor dit prachtige leven. Vol ups and downs want ze gelooft en vertrouwt in het leven! Het komt altijd goed. Liever in het leven dan erlangs, liever af en toe donker dan altijd grijs!

In 2010 kwam ze voor het eerst in aanraking met vinyasa – Ashtanga. Inge houdt van dansen en deze flow van poses geven haar vrijheid en de traditionele Ashtanga brengt haar structuur! De combinatie brengt haar in balans. Op haar 41e wordt ze verleid door een Goddess flow cursus op Ibiza. Op zoek naar haar feminine force! Sensual dance en yoga trance dance liggen volledig binnen haar interesses.

India; 10 jaar geleden stond deze 200 hours course al op een lijstje! Make your dreams come true! Onlangs heeft Inge haar droom achterna gegaan en waargemaakt! Inge is al dansleraar van haar 16e, al zeer jong voelde ze de passie om de energie over te brengen! Inge houdt van vreugde en dromen!

About Jessy…

Jessy beoefent sedert 6 jaar yoga. Ze was een gedreven triatleet, yoga was een perfecte aanvulling op haar sport. Eerst beoefende ze vooral de meer actieve vormen van yoga en zag het vooral als een fysieke sport. Geleidelijk kwam ze in contact met andere vormen van yoga. Ze begon dit meer en meer te waarderen en ook het originele idee en filosofische gedachte achter yoga fascineerde haar steeds meer.

De goesting om dit door te geven werd niet te weerstaan. Onlangs trok ze naar Bali om een intensieve Yoga Teacher Training te volgen om haar passie op anderen over te dragen. Jessy is van nature zeer gedreven & actief.

Jessy haar yogamat is voor haar dan ook een plaats van rust, ontspanning en naar binnen keren. Een plaats waar ze zichzelf beter leert kennen en begrijpen, waar ze experimenteert met haar lichaam en geest. Waar ze op haar grenzen bots, ze verkent, respecteert en verlegt. Ze merkt nog elke dag dat yoga een bijzondere verbinding is tussen lichaam en geest.

De lessen van Jessy hebben steeds een spirituele achtergrond & gedachte. Ze hecht ook veel belang aan details; bijpassende muziek op de achtergrond, essentiële oliën. Af en toe haalt ze zelfs haar gitaar te voorschijn.

Jessy geeft dynamische vinyasa yoga waarin je wordt uitgenodigd om je lichaam en geest uit te dagen, plezier te beleven maar ook om hierin harmonie & rust te vinden. Ze vult haar dynamische lessen aan met zachte vormen van yoga zoals een soft flow, yin yoga & restorative yoga.

Jessy kijkt er naar uit jou mee te nemen op dit boeiende pad!

Offerte aanvragen
Nederlands