Fietsvakantie in Spanje

Wanneer je van plan bent om tijdens je vakantie heerlijk te fietsen in Spanje, dan zit je zeker goed op de website van Vuelta Turistica. Hier kun je namelijk een onvergetelijke fietsvakantie in Spanje boeken. Er wordt voornamelijk gefietst in de regio van Calpe (in de buurt van Allicante). De fietstochten worden begeleidt door oud-prof Jurgen van Goolen en Inge van den Broeck. Er zijn talloos veel mogelijkheden bij Vuelta Turistica: Wil je meefietsen met de begeleide tochten op jouw eigen fiets? Of wil je liever enkel en alleen een Specialized racefiets huren in Calpe? Het is zelfs mogelijk om met een groep onder privé begeleiding te fietsen. Wanneer je speciale eisen of wensen hebt, laat het ons weten en wij kijken voor je wat de mogelijkheden zijn. Een ding is zeker: Voor een heerlijke fietsvakantie in Spanje is Vuelta Turistica een absolute aanrader.

Fietsvakantie in Spanje
Spaanse Fietsvakantie

Begeleide fietstochten tijdens de Spaanse fietsvakantie

Tijdens een fietsvakantie in Spanje is het heerlijk genieten tijdens de dagtochten van Vuelta Turistica. Rond 10:00 uur ’s ochtends vertrekken de groepen op de fiets om te genieten van een heerlijke maar uitdagende tocht. Elke dag is er weer een andere mooie fietstocht met veel bezienswaardigheden én een leuke stop op een mooie locatie in het binnenland of bij een leuk terras. Meestal zijn er verschillende fietsgroepen, elke fietsgroep heeft weer een ander niveau. Je kunt zelf bepalen met welke fietsgroep je mee wilt. De ene dag kun je wat uitdagender rijden en de andere dag weer een stukje rustiger. Zo kun je net wat meer genieten van de mooie uitzichten over de Spaanse kust. Wanneer je speciale wensen hebt, of je wilt een bepaalde klim heel graag doen, geef het even aan bij de fietsbegeleiding zodat zij de route iets aan kunnen passen. Uitdagingen en klimmetjes genoeg tijdens een leuke fietsvakantie in Spanje.

Uitdagende fietsvakantie in Spanje
Fantastisch uitzicht, Spaanse fietsvakantie

De accomodaties van de Spaanse fietsvakantie

Wanneer je een fietsvakantie in Spanje wilt boeken bij Vuelta Turistica, dan kun je kiezen uit twee verschillende accomodaties. De meest gebruikte accommodatie is het AR Diamante Beach (vier sterren) hotel. Dit hotel heeft twee openluchtzwembaden en een uitgebreide spa. Vanuit Vuelta Turistica raden we aan om gebruik te maken van de halfpension formule (géén volpension) aangezien de ritten meestal eindigen rond 15:00 uur. Een heerlijk hotel om na een Spaanse fietstocht heerlijk tot rust te komen. Je kunt ook kiezen voor Esmeralda Appartementen, dit ligt pal naast het Hotel Diamante Beach. Een mooi appartement met een terras en zeezicht. Als je wilt kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet van het Diamante Beach Hotel. Een prachtig hotel en appartementencomplex op loopafstand van Vuelta Turistica. Wil je liever zelf een accommodatie regelen en alleen meefietsen met de begeleide fietstochten, ook dat is natuurlijk gewoon mogelijk.

Offerte aanvragen
Nederlands