Racefiets huren in Spanje

Vuelta Turistica beschikt over een ganse reeks topfietsen. Wil je een zo strak mogelijke racefiets huren in Spanje? Dan is de Specialized Tarmac voor jou. Wil je een racefiets huren met iets meer comfort, dan is de Specialized Roubaix wellicht de beste keuze voor jou. Deze twee modellen zijn volledig uit carbon gemaakt en dus zeer licht. Wil je liever een fiets met ondersteuning, dan kan je bij ons de Specialized Turbo huren. De Turbo beschikt over een krachtige motor waardoor je zonder al teveel moeite elke helling in de regio kan trotseren. Verder volgt nu de selectie met mooie Specialized racefietsen die je kunt huren.

Specialized Roubaix Carbon

De Roubaix SL4 Sport is de perfecte upgrade voor rijders die op zoek zijn naar meer prestaties. Met het SL4 FACT 8r carbon frameset – voorzien van Zertz vibratiedempende inserts – en de Shimano 105 afmontage, blijf je met de Roubaix SL4 langer fris en kun je verder gaan dan ooit.
Prijs icm fietsarrangement: € 15/dag & € 105/week
Prijs losse verhuur: € 20/dag & € 140/week

Specialized Tarmac Carbon UDi2

De Tarmac Comp UDi2 is een uitstekende upgrade voor elke fietser die naar een hoger niveau wil. Het FACT 9r carbon frame reageert razendsnel, en met de revolutionaire Shimano Ultegra Di2 groepset is de Tarmac Comp UDi2 voor elke rijder een stap vooruit.
Prijs icm fietsarrangement: € 20/dag & € 140/week
Prijs losse verhuur: € 25/dag & € 175/week

Specialized Turbo E-bike

De Specialized Turbo combineert snelheid en stijl door middel van een innovatieve elektrisch ondersteunde motor, geavanceerde elektronica en een strak design. Met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur kan iedereen die op deze fiets rijdt, bovenmenselijke krachten leveren.
Prijs icm fietsarrangement: € 25/dag & € 175/week
Prijs losse verhuur: € 30/dag & € 210/week

Racefiets huren in Calpe

Vuelta Turistica helpt je graag verder zodat je heerlijk op een racefiets kunt rijden in de mooie Costa Blanca. Je kunt kiezen uit een Specialized Tarmac, een Specialized Roubaix Carbon en als je liever wat beter ondersteund wilt worden kun je kiezen voor de Specialized Turbo E-Bike. Alle fietsen die je kunt huren bij Vuelta Turistica in Calpe zijn van uitstekende kwaliteit en worden continu goed onderhouden. We helpen je graag op weg en stellen de racefiets af zoals jij dat wilt en daarnaast profiteer je van aantrekkelijke huurtarieven wanneer je een Specialized racefiets huren wilt. Heb je vragen over het huren van een racefiets? Neem gerust contact met ons op via +34 654 173 023, we beantwoorden al je vragen graag over het huren van een racefiets in Calpe.

Vraag een offerte aan!